De voorwaarden

Ik neem het dossier in behandeling en stuur de debiteur een brief per post en een mail met dezelfde inhoud als de brief. Daarna bel ik de debiteur op om ontvangst te controleren en te horen wanneer er betaalt wordt of waarom er niet betaalt gaat of kan worden.

De debiteur betaald de hoofdsom en de kosten. De hoofdsom gaat naar opdrachtgever en de kosten zijn mijn verdiensten. Dossier is gesloten.

De debiteur betaald vanaf datum opmaak dossier rechtstreeks naar opdrachtgever zonder mijn kosten. Terwijl ik het dossier heb aangemaakt en per mail en post al melding heb gemaakt van feit dat dossier uit handen is. Dat doet debiteur dan om de kosten te omzeilen. Als dat gebeurt dan factureer ik de helft van de misgelopen incassokosten. Met een minimum van € 60.- excl btw.

De opdrachtgever trekt het dossier terug. In dat geval reken ik de helft van de incassokosten door aan opdrachtgever. Met een minimum van € 60.- excl btw.

Het dossier blijkt incompleet en ik moet sluiten. Kost ook de helft van de incassokosten. Met een minimum van € 60.- excl btw.

De debiteur reageert nergens op. Dan moet de vordering door naar de deurwaarder. De opdrachtgever wil niet naar de deurwaarder. De weg om een betaling van de hoofdsom en mijn incassokosten af te dwingen houdt op. In dat geval reken ik de helft van de incassokosten door aan opdrachtgever. Met een minimum van € 60.- excl btw.

Zie tab incassokosten voor de staffel waarin uw vordering valt. Kosten zijn hier incl btw vermeldt.

Advies per minuut is ook mogelijk, dat zal dan gaan om € 1 per minuut.